(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

Магазин

Чиния

продукт No: 007729
8,40 лв
Размер
Продукт: Чиния
Каталожен номер: 007729
Материал: Порцелан
Чиниите с марка „BONNA” са произведени по специална технология. Целта на продуктите е не просто да очароват с цветът или формата си. Порцеланът от всички серии е предвиден да се употребява интензивно и продължително с години. Серия Банкет е произведена така, че да има прозрачност на порцелана, което придава търсеният стил и желаният нюанс на слонова кост. Съдовете са произведени така, че при групиране и подреждане един в друг да запазват баланс и да не заемат място както в дома, така и на блок масата. При изработката на всички съдове за хранене от тази марка са използвани технологии, с които ръбът на съдовете е подсилен и практически не може да се счупи. Всичко това може да се види на клип публикуван от нас. Материалите използвани за гланцирането на съдовете са най-иновативна разработка, която прави съдовете не драскащи се и устойчиви на изключителна интензивна употреба.
Съдовете „BONNA” могат да се мият във всякакви съдомиялни машини и с всякакви абразиви, без да се нарани гланца. Ножът и вилицата не могат да няранят тези съдове. Съдовете за хранене са предвидени за употреба при внезапен топлообмен, без да се повреждат. Порцеланът е предвиден както за домашна употреба, така и за широка употреба в ХоРеКа сферата.
Тази серия порцеланови съдове за готвене се декорира и изработва рънчо, което я прави уникална и изключително стилна.

Направи запитване


Въведени символи:
Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu