(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

Чиния Космос Блек

продукт No: 009598
21,00 лв
Размер
Продукт: Чиния Космос Блек
Каталожен номер: 009598
Материал: Порцелан
Съдовете за хранене от сектор Хорека Бонна се представят в нови и изключително стилни декорации, които Ви предлагаме в серията Бонна Космос Блек. Новите серии на Бонна порцелан запазват същата линия и стил на добре познатите досега, като изключителна здравина на подсилените ръбове и високото качество на порцелан, както и добре познатата супер лъскава глазура. В тази серия порцелан е запазен стилът на Бонна, като за декорацията им е използван световно известен дизайнер. Така серията Бонна Космос Блек на Бона е адекватна на абсолютно всички модни, нови тенденции за стилен и изпълнен с изкуство сервиз. Както в предишни серии, които се употребяват масово в хотели и ресторанти, така и серията Бонна Космос Блек навлиза с пълна гама и разнообразие от форми и съдове необходими и много важни, както за сектора Хорека, така и за дома. Начина на декориране на тези съдове за хранене прави всеки един от тях уникален и индивидуален.
Масово ресторантьори в световен мащаб комбинират различни серии на Бонна Порцелан в избора си на сервиз. Серията Космос е съобразена с това и също може да се комбинира с други декори и форми на Бонна Порцелан. Подсилените ръбове за, които производителя дава гаранция запазват качеството и здравината на съдовете дълго време при интензивна работа.

Направи запитване


Въведени символи:
Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu