(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

Магазин

Стойка за чаши за вино или чаши със столче

продукт No: 010083
10,60 лв
Размер
Цвят
Продукт: Стойка за чаши за вино или чаши със столче
Каталожен номер: 010083
Материал: Метал
Налични цветове: Бял
Стойката е изработена от стомана, след което е покрита с плътно излято полиетиленово покритие. Това полиетиленово покритие не е като хром никеловото покритие. Този вид полиетиленово покритие е нова технология, която покрива изцяло цялата стойка в детайлност, като полепва по цялата стоманена конструкция на стойката с дебел слой. Изключителната хигроскопичност на полиетиленовото покритие го кара да проникне в вдлъбнатините на стойката, получени при заварките на отделните арматури. Именно това проникване, дебелината на покритието и неговият състав на полиетилен, прави стойката абсолютно защитен от влага и достъпът и до самият метал. Именно това защитава целият продукт от влагата и не позволява абсолютно никаква корозия и избиване на ръжда.
Фирмата производител SILLM е водещ в производството на всякакви решетки за хладилници, скари за фурни, кошници за търговски обекти, кошове за магазини, стелажи и всякакви други. Именно технологията за изработка на стойки е заимствана от тази на изработката на рафтове за хладилници.
Цената на стойката е ниска, заради ниските цени на използваният материал и ниската цена на покритието. Това по никаква причина не влияе на качеството на продукта. А именно, напротив. Просто иновацията на тази технология, на производство прави, така че хромираните стойки остават по-скъпи и по-малко ефективни именно заради скъпото си покритие от хром никел. Арматурите използвани при хром никеловите и при стойките с полиетиленово покритие са едни същи – стомани.
Полиетиленовото покритие е леко еластично, което прави стойката устойчив на драскотини и дава възможност за измиване с всякакви препарати, включително и агресивни. Независимо от употребяваният препарат при почистване, това не влияе на изменение на покритието цветово или механично. Естествено това важи за препарати подходящи за почистване на кухненски пособия.

Направи запитване


Въведени символи:
Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu