(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

Магазин

dendom.com/profesionalno-oborudvane
В категория Професионално оборудване можете да намерите всички необходими съдове за кухнята на Вашия ресторант, хотел, детска градина и др. Предлагаме разнообразие от бен марита, изработени от хранителна стома 18/10 и съобразени със всички европейски изисквания за професионална употреба. Тук можете да намерите и всички необходими гастро норми, както за топлата, така и студената витрина. Гастро нормите от неръждаема стомана са подходящи за готвене, печене, пренос на храна и др. Предназначени са за интезивна употреба. В този раздел се намират всички всички стойки, щендери и дисплеи и плата, необходими за Вашата блок масата. Съдовете за готвене, които предлагаме задоволяват изискванията на най- съвременната професионална кухня. Изработрени са от хранителна стомана 18/10, чугун, лят алуминии с нови, трайни, съвременни незалепващи покрития. Можете да оборудвате Вашият ресторант с най- модерните и иновативни съдове за сервиране, като умалени варианти на емайлирани и медни съдове, дървени дъски за сервиране, каменни плочи за сервиране и др. Този раздел може да бъде полезен и за Вашето кетъринг събитие. Предлагаме кетъринг колички, маси, столове, еластани и всички всички еднократни поликарбонатни, сертифицирани консумативи, като чаши за вина, безалкохолни, коктейли, купички за сервиране и др. В категория Професионално оборудване се намират и атрактивните уреди за опушване на меса, риби и сирена, чудесно допълнение за атрактивно приготвяне на храната в ресторанта. Баките за пренос на храна, които предлагаме с най- високо качество и сертификати, необходими за ползване в детски градини, детски кухни, социални патронажи и др. Социалните патронажи могат да намерят разнообрзи от съдинки за пренос на храна – сефертаси, предлагащи се в различни размери и изработени от стомана 18/10 или качествен, български емайл. В този раздел се намира и всичко необходимо за хигиената на хотела, ресторанта, учреждението или офиса, като казани за смет, професионални колички за почистване, кофи за разделно събиране на отпадъци, кофи за батерии и др. В раздела се предлагат и кошници за съдомиялни машини с различни разпределители за тях, колички за кошници за съдомиялна, мултифункционални колички, колички за гастронорми и др. Можете да намерите и богата гама от бар аксесоари, като цитрус преси, ледарки, стойки и щендери, органайзери, помощни прибори и др.

Категории

Професионално оборудване

Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu