(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

Подложка за сервиране LIGHT GREY

продукт No: 010427
1,90 лв
Размер
Продукт: Подложка за сервиране LIGHT GREY
Каталожен номер: 010427
Материал: Полипропилен
Подложките за хранене са изработени от полипропилен и са предвидени за интензивна употреба. Могат да се почистват лесно и петната по тях не остават. Подложките за сервиране са предвидени както за професионална употреба, така и за домашна. Красивите декори и цветове ги правят предпочитани и съчетаеми с всякакви декори в домакинството и стилове на заведения за хранене. Винтидж декорите добре пасват на заведения, които използват в сервиза си дъски за сервиране, каменни плочи за сервиране, кошнички за сервиране и чинии с декори, както и цветен порцелан. Подложките се предлагат в права форма, което е предимство, тъй като навитите на руло такива, изискват време за улягане във форма за сервиране. В пакет се предлагат по 12 бр. Поради навлизането на всевъзможни съдове за сервиране на храна в заведенията, именно и ние решихме да предложим на пазара подложки за сервиране в различни стилове и цветове. Така изработени и с бюджетна цена, за да може заведенията за хранене да завършат красиво сервиза си. Този вид подложки на практика обезсмислят използването на еднократни такива, поради разнообразните си декори, като може да се употребяват в пицарии, заведения в, които се сервират бургери и сандвичи, заведения с морски храни и деликатеси, сладкарници, заведения със стилни вина, заведения със сервиране на меса и месни деликатеси и много други стилове.
Заведенията в България скоро може да очакват и нашето предложение за печат на тези подложки, което ще позволи поставянето на логото на заведението. Именно тогава, употребата на еднократни подложки за сервиране ще отпадне напълно от икономическа гледна точка.

Направи запитване


Въведени символи:
Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu