(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

Магазин

Нож среден 6 бр

продукт No: 007261
32,40 лв
Размер
Цвят
Продукт: Нож среден 6 бр
Каталожен номер: 007261
Материал: Стомана
Налични цветове: Хром
Приборите за хранене с марката HISAR са на пазара над 50 години. Марката е турска и е със представителства в цял свят. Произвежданите прибори на тази марка са в широка гама с безупречно качество. Приборите са произведени от стомана 18/10 и са с уникален дизайн. Гланцираното покритие, което е поставено на прибора за хранене е устойчиво на надраскване, механични удари и всякакво въздействие. Този вид прибори не отдават миризми, не реагират с храна и са гаранция за абсолютно безвредна употреба. Подходящи са за почистване в съдомиялни машини, не се повреждат при измиване с абразивни гъби или препарати. Почистването им е абсолютно елементарно и лесно заради безупречното покритие.
Приборите за хранене предлагани от нас притежават абсолютно всякакви сертификати съобразени със европейските директиви и закони за храните.
Тези прибори за хранене се употребяват масово в домакинствата и заведения. Голяма част от хотелиерите в България работят със сериите прибори на Хисар.
ВНИМАНИЕ!!!
Тези прибори се предлагат без опаковка и кутия. Това е така, защото са предвидени за хотели и ресторанти, а без пакетаж цената им е по-ниска. Всеки прибор притежава щампа с марката и параметрите на стоманата, за да не може да бъде заменен с друг подобен. Ние гарантираме качеството на всеки прибор продаден от нас, като можем да предоставим сертификатите за качество и произход на всеки желаещ.
Употребата на тези прибори е масова и е продължителна във времето, като качеството им не се променя в годините. Предлаганите серии прибори са изключително елегантни и модерни, произведени са, така че освен да не променят качеството си и да не се износват, а да продължават да бъдат стилни и модерни в годините. Прилягат на всякакви съдове за хранене, независимо от иновациите, които излизат ежедневно. Много важен фактор е това, че приборите на Хисар са проектирани и произведени, така че да щадят порцелановите чинии и да не ги надират и увреждат. Масово приборите за хранене с ниско качество надират и нараняват порцелана, особено ножовете за хранене.
Продуктите с марката HISAR са препоръчани от нас.

Направи запитване


Въведени символи:
Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu