(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

Магазин

Кутии за съхранение на храни с уплътнител 3 размера

продукт No: 011103
5,80 лв
Размер
Продукт: Кутии за съхранение на храни с уплътнител 3 размера
Каталожен номер: 011103
Материал: Поликарбонат
Този вид кутии са изработени от специална прозрачна хранителна пластмаса и са изключително полезен помощник в домашната и професионалната кухня. Благодарение на силиконовият си уплътнител, този вид кутии се използват за съхранение сухи храни, които не трябва да имат досег до околен въздух. Веднъж затворена този вид кутия не позволява изветряване на продукта, както и проникване на влага, микроорганизми и др. Изключително полезни за съхранение на скъпо подправки, кафе, ядки и др. хранителни продукти, като най големият размер е подходящ за съхранение и на цели спагети. Употребяват се изключително в професионални кухни с интензивно готвене, където въпреки аспирациите, изпаренията на приготвяните храни проникват и попиват в сухите подправки и сухите продукти. Много ценен помощник са за външни демонстрационни кухненски точки, особено покрай морето, където влагата вечер е изключително висока и всички хранителни продукти стават влажни. Тези кутии са единственото спасение за сухо съхраняване на хранителни продукти в местности и райони с влажен климат.

Направи запитване


Въведени символи:
Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu