(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

Магазин

Еластан за кетъринг маса 180 см

продукт No: 000326
43,00 лв
Размер
Цвят
Продукт: Еластан за кетъринг маса 180 см
Каталожен номер: 000326
Материал: Текстил
Налични цветове: Бял
Еластана за коктейлна маса е изработен от еластична материя, която е изключително здрава и разтеглива. Идеята на този продукт е да придаде завършен вид на маста, като елегантно облече цялата маса и прикрие краката и пространството под плота. Понеже кетъринг масите са лесно преносими и сгъваеми, тяхната конструкция на краката и крепежните планки под плота, които придават здравина и стабилност на кетъринг масата не са особено красиви и приятни за очите. Именно поради тази причина се употребяват еластани за този вид маси. Всеки размер кетъринг маса има елстан предназначен точно за нея. След поставяне на елстана върху масата, всеки еластан има джобове в краищата си за поставяне в тях на краката на масата. Така еластана за коктейлна маса прилепва плътно, седи на масата опънат, като се присвива елегантно в средата на краката. Завършеният вида на коктейлната маса естествено не приключва с еластана, но започва с него. Предимство, което дава също елсатана за коктейлна маса идва и от там, че пространството под масата се прикрива и там е чудесно място за поставяне на празните кашони от чаши, чинии и всичко друго, което остава като пакетаж на всички принадлежности, съпътстващи всяко едно събитие.
Еластана за коктейлна маса може да се пере в пералня, като не е необходимо гладене. Именно лесното му използване, лесното му почистване, елегантният му вид, изборът на цвят – бял или черен и компактният му размер го правят този продукт много функционален и лесно приложим, а именно това се изисква при организиране на едно кетъринг събитие.

{youtube}JnAdDmMgAWY{youtube}

Направи запитване


Въведени символи:
Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu