(0) Продукти:
 x 

Вашата количка е празна!

За нас

За нас

“ДЕНДОМ” ЕООД е създадена през 2010 година в град Варна. Дейността на фирмата се изразява в търговия на стоки за бита и професионално оборудване, както на едро, така и на дребно. Бързото навлизане на иновации и нови технологии в домакинството и невъзможността да представим всички артикули, които бихме желали на територията на нашите магазини, наложи необходимостта да създадем www.DenDom.com. Нашата цел е да Ви предложим голямо разнообразие от качествени и надеждни продукти за Вашият дом, ресторант, кафене, бар и хотел. Предлаганите от нас продукти са многообразни и с широко приложение. Една от целите ни е да улесняваме, както домакинствата, така и бизнеса, като ресторантьори и хотелиери с предлагане на почти всички потребности в кухните и домовете. Създавайки платформата DenDom.com имаме за цел да съберем всички стоки в един каталог. Ние поемаме ангажимента и си поставяме за цел да обновяваме нашият каталог с най-интересните и полезни нови продукти, за да бъдем винаги актуални и полезни за нашите клиенти.

Free shipping

ДОСТАВКА

Доставка с куриер
 
Money

ВРЪЩАНЕ СТОКА

В рамките предвидени в закона
 
Phone

СРОК ДОСТАВКА

от 1 до 5 работни дни
 
Phone

ОБСЛУЖВАНЕ

Пон. - Съб. от 09:00 до 19:00 

Пишете ни

Електронен магазин за търговия на едро и дребно със стоки за дома, хотелско и ресторантьорско оборудване, оборудване за барове и всякакъв вид заведения за хранене.

  • Адрес Варна
  • Телефон за контакт 0897233961 - 0882443522
  • Email Adress Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Магазин

Дендина

Offcanvas Menu